Linn Koch-Emmery golvar oss igen!

Man lyssnar på låt efter låt och blir bara mer och mer imponerad av Linn Koch-Emmery.

Hon gör verkligen som låttiteln på hennes senaste singel säger …

5/5

Artist:
LINN KOCH-EMMERY
Albumtitel:
BLOW MY MIND (SINGEL)
År:
2021
Genre:
INDIE
Skivbolag:
BOYS TEARS

Linn Koch-Emmery är på gång med sitt debutalbum och vi får den tredje singeln från Being the girl som är planerad att släppas under våren.

Och efter att ha hört Holgram love, Linn RIP och nu då Blow my mind så kan man redan konstatera en sak. Det kommer att bli något i hästväg! Koch-Emmerys debutalbum kommer att tillhöra årets bästa släpp – och det vågar jag påstår efter att bara ha hört tre låtar.

Blow my mind är det just det hon gör. Man sitter liksom mest och gapar när Linn Koch-Emmery bjuder på en uppvisning i hur en fantastisk mondern indierocklåt kan låta 2021. Hon lyckas återigen bjuda på någon maffig ljudvägg med ett stökigt gitarrsound där allting ändå låter väldigt melodiöst.

Linn Koch-Emmery släpper sin tredje singel från det kommande debutalbumet. Foto: Olof Grind

Den handlar om rastlöshet och känslan av att något måste hända. Att hela tiden vilja toppa sig själv känslomässigt. Ofta kommer jag på mig själv önska att något ska hända, vad som helst egentligen bara det golvar mig och får mig att känna något. Människor, musik, situationer, vad som helst bara det skakar om mig.

Linn Koch-Emmery

Så är du som Linn Koch-Emmery och letar efter något som golvar dig så är hennes musik något du bara måste lyssna på – för hon lyckas golva mig gång på gång …

Blow my mind släpps på Linn Koch-Emmerys egna skivbolag Boys tears och är skriven av henne själv. Producent är Niklas Berglöf.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

2 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Normandie - snart ingen hemlighet längre ...

Nästa inlägg

Nytt solosläpp av Ricky Warwick

Senaste om Linn Koch-Emmery