5/5
Artist:
The Baboon Show
Album:
Konsert, Radio Rebelde Tour 2018
År:
2018
Genre:
Punk
Bolag:
-

Slaktkyrkan brinner när The Baboon Show levererar!

Det nyöppnade stället Slaktkyrkan i Stockholm hade celebert svensk besök fredagen den 23 februari. Ett av Sveriges bästa punkrockband rev ned stället bit för bit …

Det var The Baboon Show som levererade ett jäkla fett ös från första ackordet på No Afterglow till sista klangen på Heidi Heidi ho ho.

The Baboon Show  är ute på turné för att promota sin nya och suveräna skiva Radio Rebelde, som fick betyget 5/5 på Rockfarbror, kommer till Stockholm och ger en makalöst bra konsert.

Bandet låter som en eldsprutande kpist som bara laddar om och fortsätter spruta ut magiska punkskott över den entusiastiska publiken som består av folk i alla åldrar och det är punks och annat löst folk.

The Baboon Show är supertajta i varenda vers och refräng. Håkan Sörles gitarrackord, Frida Ståhls basgångar, Niclas Svenssons trumbankande och Cecilia Boströms sång och mellansnack får varenda hårstrå på kroppen att resa sig.

Detta är bland det bästa som har setts i punksvängen på länge enligt undertecknad …

Boström ber om att bli stage dived/buren på publikens händer och armar genom den mäktiga Dig on. Håkans Sörle briljerar med sin mäktiga sång i Again.

Konserten är helt enkelt ett magiskt framförande av hela bandet och fram till Same old story får man uppleva det mesta som en bra konsert ska innehålla – och då återstår halva konserten …

Slaktkyrkan var ett välbesökt ställe denna kväll och en del medlemmar från Asta Kask och Tony Johansson från KSM3 var uppe och hjälpte till med några ackord.

Denna konsert får 5 av 5 … det finns bara två ord som kan sammanfatta spelningen: Pure magic!

The Baboon Show

Cecilia Boström (sång)

Frida Ståhl (bas)

Håkan Sörle (gitarr)

Niclas Svensson (trummor)

Setlist:

 1. No afterglow
 2. You get what you get
 3. Radio Rebelde
 4. All of me
 5. Queen of the dagger
 6. The shame
 7. Me myself and I
 8. Tonight
 9. Holiday
 10. Same old story
 11. You got a problem
 12. Dig on
 13. Hit the floor
 14. Working all night and day
 15. Faster
 16. Again
 17. Hurra
 18. Punk rock harbour
 19. Heidi Heidi ho ho

 

Musikalisk allätare med förkärlek till irländsk folkpunkrock, punk, ska och oi! Fem album som har påverkat själen … det är en omöjlighet! Det får bli lite mer: Sex Pistols – Never mind the bollocks, The Clash – London Calling, Ebba Grön – We’re only in it for the drugs, Madness -Complete Madness, Cockney Rejects – Greatest hits vol. 1-3, allt med Dropkick Murphys och Cock Sparrer.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Chvrches & Berninger gör en superlåt!

Nästa inlägg

Mimkrys låtsläpparfredagar summeras

Senaste om The Baboon Show