Sommar, sol, skapunk & The Interrupters!

Sommar. Sol. Skapunk.

Då finns det en platta som man absolut måste dra i gång. Det är The Interrupters senaste, Fight the good fight …

5/5

Artist:
THE INTERRUPTERS
Album:
FIGHT THE GOOD FIGHT
År:
2018
Genre:
SKA, PUNK
Skivbolag:
HELLCAT RECORDS

Skapunkbandet The Interrupters, som kommer från Los Angeles, drog i gång 2011. Bandet fick en rätt skön start då de var ute och turnerade med bland andra Rancid. Och när man nämner Rancid så finns det lite av den varan på Fight the good fight …

Så här ser diskografin ut för The Interrupters:

 • The Interrupters (2014)
 • Say it out loud (2016)
 • Fight the good fight (2018)

Det här är en riktigt vass platta. Det är ruskigt skön skapunk som gör sig bäst en varm sommarkväll, fast det är väl självklart att man kan spela det här när som helst.

 1. Title holder
 2. So wrong
 3. She’s kerosene
 4. Leap of faith
 5. Got each other
 6. Broken world
 7. Gave you everything
 8. Not personal
 9. Outrage
 10. Rumors and gossip
 11. Be gone
 12. Room with a view

Det här med Rancid … de finns med och hjälper The Interrupters med låten Got each other och det är en sylvass låt. Det är fart och ett jäkla gung. När sedan Aimee Interrupter delar sången med Tim Armstrong så är det en given succé.

Och det är mer Rancid och Armstrong med plattan. Det är han som har producerat albumet.

Här finns ett helt gäng med magiska skalåtar och visst hör man att The Interrupters (Aimee Interrupter, Kevin Bivona, Justin Bivona och Jesse Bivona) lever efter de fyra ledorden lojalitet, familj, vänskap och enighet.

Några låtar som man absolut inte får missa är inledningsspåret Title holder och She’s kerosene. Den sistnämnda är en låt som Aimee Interrupter hoppas ska kunna ge kraft till den som behöver lämna ett dåligt förhållande.

I So wrong får man ett sådant gung att man inte kan sitta still och det får man även i låtar som Broken world, Be gone och Rumors and gossip.

Redan efter några spår sitter man med en wow-känsla och den släpper inte taget om en förrän plattan har snurrat in i mål. Det är någon rå energi över detta samtidigt som det är melodiöst och man bara sitter och gungar med både frivilligt och ofrivilligt.

The Interrupters skickar ut en kanonplatta igen och frågan är om de inte till och med överträffar Say it out loud? Jo, det gör de! Fight the good fight är det bästa som The Interrupters har gjort!

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

2 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Fabriken är tillbaka med en ny EP

Nästa inlägg

Dare släpper Out of the silence – igen

Senaste om The Interrupters