Nomy ger sig in i tv-spelsvärlden …

Behöver du få lite energi när det är helg?

Då är det bara till att dra i gång Nomys senaste låt The last of us

Den fixar energi så det räcker och blir över.

4/5

Artist:
NOMY
Albumtitel:
THE LAST OF US (SINGEL)
År:
2021
Genre:
METAL
Skivbolag:
PATRICK MARQUARDT

Känner du igen titeln? Jo, Nomy har gjort en låt inspirerad av tv-spelet, som många tycker tillhör de absolut bästa som har släppts till Playstation, med samma namn.

Det är lite häftigt att Nomy (Patrick Marquardt) gör en låt efter det – och efter en lyssning av den här låten så kan man tänka sig att spelutvecklarna borde ringa upp Nomy snarast för att säkra den här låten till del tre …

Låten är skitbra! Den börjar spännande med ett piano och Nomys sång. Det byggs upp förväntningar, lite som det görs i början av ett spel.

Sedan smäller det till!

Ja, det mäller till som fan!

I see their fucking faces
Waiting for us all
They’re acting like they’re animals
I see their fucking faces
Running without a cause
We’re gonna be the last of us

Nomy

Nomy skickar ut en en jävla energikick!

Det är argt, tungt och det är melodiöst – och man vill verkligen ge sig in i det där tv-spelet och släppa loss den energin. Även om du inte gillar tv-spel så är det bara till att dra i gång den här låten – som Nomy själv rankar som en av sina bästa – med en gång.

För den som har hör Nomy tidigare så lär den känna igen sig. Detta är klassisk Nomy-material – och med tanke på vad han har gjort tidigare så säger det mycket.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

2 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Pigg old school-hårdrock med stoner-touch

Nästa inlägg

Smith & Kotzen gör en skön hårdrocksplatta

Senaste om Nomy