Nomy - Take Back The Power

Nomy & The Interrupers blir något extra …

Nomy fortsätter att skicka ut finfina låtar.

Det är båda egna nya låtar och det är covers. Den senaste är något alldeles speciellt …

4/5

Artist:
NOMY
Album:
TAKE BACK THE POWER (SINGEL)

År:
2019

Genre:
METAL
Skivbolag:
PATRICK MARQUARDT

Nomys (Patrick Marquardt) låtkatalog med suveräna låtar växer varje gång han släpper en ny singel känns det som. Mannen övertygar varje gång och han gör ju inte en dålig låt!

På senare tid har Nomy bland annat släppt en grym Bad Religion-cover på 21st century boy (Digital boy). ”Bättre än originalet” var det någon som sa om den versionen …

Och nu är det dags för en ny cover. Denna gång är det The Interrupters klassiska låt Take back the power som Nomy har lagt sina händer på.

Originalet är en grymt bra låt av det amerikanska skapunkbandet. På originalet, från bandets självbetitlade album från 2014, är det Aimee Interrupter som har hand om sången och den damen gör det verkligen lysande, inte minst live – så det var ingen lätt uppgift för Nomy att ge sig på det här.

Fast Nomy gör om den här låten totalt. Han gör egentligen om den helt och hållet. Take back the power går från att vara en skapunklåt till att bli en metal/rock-låt – och det låter fortfarande kanonbra! Visst, det slår inte originalet, men det är ju också en gammal favorit hos en annan.

Nomys version är ändå skitbra!

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

By Lightning - Drifting Into The Night
Föregående inlägg

By Lightning bjuder på ett sjuhelsikes gung!

Hildur Höglind
Nästa inlägg

"Jag började nog sjunga innan jag pratade"

Senaste om Nomy