Åtta minuter ska som får dig på bra humör

/

Har du någonsin undrat hur det skulle låta om man samlar en jäkla massa artister från världens ska-scen och gör en låt?

The Mighty Mighty Bosstones ger oss svaret med sin nya lyricvideo …

Det amerikanska skabandet bildades i Boston, Massachusetts, 1983, och har gett oss härlig musik sedan starten.

Denna gång väljer dock niomannabandet att göra det lite annorlunda. När de ger oss The final parade så har de bjudit in en jäkla massa folk för att bidra till den här härliga låten.

De som är med och ger oss The Mighty Mighty Bosstones åttaminuterslåt, som är en historia om bandets resa och en kärlekshistoria till ska-musiken, är:

Tim Armstrong (Rancid), Aimee Interrupter & The Interrupters, Stranger Cole, Angelo Moore (Fishbone), Jake Burns (Stiff Little Fingers), Jay Navarro (Suicide Machines), Chris DeMakes, Pete Wesilewski och Roger Lima (Less Than Jake), Jimmy G (Murphy’s Law), Toby Morse, Rusty Pistachio (H2O), John Feldman (Goldfinger), Laila Khan (Sonic Boom Six), Robert Hingley (Toasters), Dan Vitale (Bim Skala Bim), Dave McWane (Big D and The Kids Table), Sirae Richardson, Erin Mackenzie, Brie McWane (The Doped Up Dollys), Jesse Wagner (Aggrolites), Karina Denike (The Dance Hall Crashers), Christian Jaccobs (The Aquabats), Jon Pebsworth (Buck O Nine), Peter Porker (The Porkers), Steve Jackson (The Pietasters), Felipe Galvan (Los Skanarles), Jet Baker (Buster Shuffle), Fumio Ito (Kemuri), Glen Marhevka (Big Bad Voodoo Daddy) och Roddy Radiation (The Specials).

We’d play around
With a punk rock reggae-sound
’Cause sometimes dancing is all you’ve got
We were cranking
We were skanking
We were cranking, we were skanking
All over the world

The Mighty Mighty Bosstones

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Black Ink River fortsätter med sin retroflört ...

Nästa inlägg

Glenn Hughes briljerar med The Dead Daisies

Senaste om The Mighty Mighty Bosstones