… Baby one more time – galet kul med Tenacious D

Jag hade tänkt skriva lite om Judas Priests nya och finfina platta.

Men något kom emellan.

Jack Black kom emellan.

Det var 1998 som Britney Spears släppte sin debutsingel … Baby one more time. Den blev vansinnigt framgångsrik och nådde förstaplatsen på de flesta länders singellistor och är en av de bästa sålda räknat i fysiska exemplar genom alla tider.

Spola bandet framåt en sisådär 26 år och låten dyker upp i en ny skepnad. Det är Tenacious DJack Black och Kyle Gassom – som har gjort sin egen version av låten som finns med i filmen Kung Fu Panda 4.

De gör en kul rockversion av låten som i sin videoversion – på Spotify finns en längre variant – är mindre än två minuter lång. Det är en skön version och man börjar skratta så fort Jack Black dyker upp i videon.

Tenacious D gjorde även om låten Wicked game (Chris Isaac) under fjolåret. Kolla in videon som även den är galet rolig!

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Deppigt och glatt - Bleachers briljerar!

Nästa inlägg

Division 7 behöver inte bära hundhuvudet ...