Hush hush – Black Paisley är tillbaka!

Det var ett tag sedan man hörde något nytt från Black Paisley.

Men nu är rockbandet tillbaka med den finfina singeln Hush hush – och de ger sig också ut på en miniturné tillsammans med Vega med start redan på fredagen.

Artist:
BLACK PAISELY
Albumtitel:
HUSH HUSH (SINGEL)
År:
2024
År:
ROCK
Skivbolag:
BLACK PAISLEY

Black Paisley.

Det var 2017 som Black Paisley, som bildades 2015, skickade ut sitt fantastiska – alla plattor är grymma – debutalbum Late bloomer och sedan dess har de varit ett flitigt band 2022 släppte de Human nature som också är den senaste fullängdaren senaste från dem.

Men nu har det dröjt ovanligt länge med att släppa nytt, men då står man redo vid stärkaren och högtalarna!

För nu har Black Paisley gett oss singeln Hush hush. Då presenterar bandet en ny medlem. Det är Eclipse-trummisen Magnus Ulfstedt som gör Stefan Blomqvist (sång, gitarr), Franco Santunione (gitarr) och Jan Emanuelsson (bass) sällskap.

Det är dock ett Black Paisley-sound som man känner igen från de senare åren. Bandet har ju blivit allt mer rockigt och detta är en pärla som kommer att går varm i sommaren. Det är modern melodiös hårdrock från Blomqvist & company.

Det är snyggt gitarrlirande, som vanligt, från Santunione och Emanuelsson och Ufstedt ser till så att det blir ett jävla gott gung. Blomqvist då? Ja, hans röst går inte att ta miste på och han gör det alltid skitbra. En grymt fin låt helt enkelt … så när kommer det mer? Jag kan fan knappt vänta, men ett album är i alla fall på gång!

För den som vill se Black Paisley live så kommer det att ges tillfällen i sommar. De kommer att ge sig ut i landet och spela tillsammans med Vega redan den 14 juni (Malmö), den 15 juni (Göteborg) och den 16 juni (Stockholm). Det kommer också att bli en del internationella äventyr och enligt pressutskicket kommer Black Paisley att spela sida vid sida med Scorpions och Avantasia på Topfest i juni.

Black Paisley
Stefan Blomqvist
(sång, gitarr)
Franco Santunione (gitarr)
Jan Emanuelsson (bass)
Magnus Ulfstedt (trummor)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Ett finfint debutalbum av The Howlers

Nästa inlägg

Ett härligt synthigt sound när Florrie debuterar

Senaste om Black Paisley