Vilken häftig version ni gör, Walk Off The Earth!

/

Walk Off The Earth har gjort en hel del häftiga låtar.

Här är en av dem – covern av AC/DC:s klassiska låt Thunderstruck.

Det kanadensiska indiebandet har kanske gjort sig mest känt för att göra häftiga videor och covers. Deras största hit är väl covern av Gotyes låt Somebody that I used to know som efter fyra månader hade fått otroliga 175 miljoner visningar på Youtube.

Men det var då och nu spolar vi fram bandet till 2020 och då besökte Walk Off The Earth Australien och Sydney Opera House. Då passade de på att spela in en låt av det största hårdrocksbandet som Australien har fått fram: AC/DC.

Walk Off The Earth väljer att göra sin alldeles egna version av Thunderstruck … och det låter sjukt bra. Visst, man kanske inte ska jämföra med originalet, men detta vara grymt kul att höra.

Sound of the drums
Beating in my heart
The thunder of guns
Tore me apart
You’ve been
Thunderstruck

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Not dead not broken - Diztord är tillbaka

Nästa inlägg

Neil Youngs platta kom 45 år för sent ...

Senaste om Video