Not dead not broken – Diztord är tillbaka

Diztord fortsätter med sina singelsläpp.

Och som vanligt låter det bra.

Ja, det låter skitbra när vi nu får Not dead not broken.

4/5

Artist:
DIZTORD
Albumtitel:
NOT DEAD NOT BROKEN (SINGEL)
År:
2020
Genre:
METAL
Skivbolag:
DIZTORD

Scars, Monsters, Follow me, How the story goes … där har ni bara ett par singlar ur högen från Diztord. Samtliga låter kalasbra.

För några veckor sedan var det dags för ett nytt singelsläpp från Diztord som till sin hjälp har Chris Goldsmith och Niclas Markström när han gör Not dead not broken. Och det tar väl typ tre sekunder innan ögonbrynen börjar röra på sig och ytterligare 30 sekunder senare så hör man att den här nya singeln lätt tar sig in på Diztord-listan med kanonlåtar.

Det är både soft och tungt på samma gång – och det har vi hört Diztord göra förr och det är en stor anledning till att man drar i gång detta. Man vet att det både är fett och catchigt, att det finns både gitarrslingor och keyboardslingor. Det är liksom både metal och elektroniskt i en härlig Diztord-blandning.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Ett jävla gung med Skanky Fred & Puritanerna

Nästa inlägg

Vilken häftig version ni gör, Walk Off The Earth!

Senaste om Diztord