evelyne är tillbaka med en ny grym singel

evelyne släppte en alldeles lysande EP under 2019.

Nu är de tillbaka.

Det är tillbaka med singeln Dom vi är – och det låter precis lika jäkla bra denna gång!

4/5

Artist:
EVELYNE
Albumtitel:
DOM VI ÄR (SINGEL)
År:
2020
Genre:
INDIE, ROCK
Skivbolag:
COMEDIA

När man drar i gång evelyne så går det liksom inte att inte göra jämförelsen med ett klassiskt svenskt band: Kent. Det är helt klart åt det hållet som evelyne lutar över mot. Visst, har man koll på det här gänget så börjar väl jämförelsen bli uttjatad för vad man än säger så är evelyne ingenting annat än evelyne.

Och de låter så himla bra! Även med Dom vi är så bjuder det här gänget som bjuder på någon elektronisk rock/indierock med ursköna melodier. Dessutom är det en skön text precis som vanligt: ”Livet snurrar på som vanligt, men där vi står står tiden still // Låt det magiska bli verkligt, vad vet dom och vad vet vi?”

Jag vill att var och en ska lyssna och känna, men också få en möjlighet att relatera och skapa sin egen story av texten och musiken. Det jag kan säga är att Dom vi är handlar om … en väldigt betydelsefull plats! Men låten kan ha en betydelse för mig, sen en helt annan betydelse för dig.

Alfred Edwall

Den här låten är den första singeln från evelynes första kommande fullängdare.

evelyne
Alfred Ekwall
(sång)
Jacob Gustafsson (gitarr)
Fredrik Jonsson (gitarr)
Kalle Ahlqvist (bas)
William Ekwall (trummor)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

  1. […] evelyne har på något år växt till ett svensk favoritband här hemma. De imponerar gång på gång och varje släpp de bjuder på gör att man mest undrar hur det är möjligt att de ännu inte har fått sitt stora genombrott. Jag menar att om man kan lyssna på Kent, Lars Winnerbäck eller Håkan Hellström så kan man definitivt dra i gång detta också. evelyne är lika bra som de stora banden och artisterna. […]

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

1980-talskänsla över Erasures nya singel

Nästa inlägg

Nö Class ger oss rena smällkaramellen

Senaste om evelyne