Så här har man inte hört The Rolling Stones förr …

För knappt en månad sedan dök det upp en överraskningssingel från veteranrockarna The Rolling Stones.

Nu har det dessutom kommit en högst speciell version av Living in a ghost town – och det är en riktigt skön remix!

5/5

Artist:
THE ROLLING STONES
Albumtitel:
LIVING IN A GHOST TOWN
(ALOK REMIX) (SINGEL)
År:
2020
Genre:
ROCK, DANCE

Originalversionen av Living in a ghost town – singeln som är det brittiska rockbandets första egna nya material på åtta år och som skrevs får något år sedan – kan väl enklast beskrivas som klassiskt The Rolling Stones-material.

Den är riktigt skön och den snurrar fortfarande i hörlurarna när man är ute på någon promenad vid tidpunkter då Karlskrona ligger halvöde.

Sedan delade The Rolling Stones en ny version av låten och när man såg att det var en Alok remix så drog man öronen åt sig. Alok är en brasiliansk dj och producent … han och Stones?! Klassiska The Rolling Stones och Alok. Det låter ju bara märkligt.

Glöm det! Alok tar den bluesiga rockballaden och lägger på ett helt sjukt skönt dancebeat! Det blir ett elektroniskt sound och det här gunget kan man tro kommer från en beach i Brasilien. Det är bålskönt!

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

3 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Butch Walker gör en kärlekshistoria om hat …

Nästa inlägg

Nu är det dags för en ny Niccokick-singel!

Senaste om The Rolling Stones