Ny finfin singel med The Bongo Club: Glorious

Det har gått några veckor sedan vi fick Talk of the town, men redan nu är The Bongo Club tillbaka med ny musik.

De ger oss – som vanligt – en finfin singel. Nu får vi Glorious.

4/5

Artist:
THE BONGO CLUB
Albumtitel:
GLORIOUS (SINGEL)
År:
2020
Genre:
INDIE
Skivbolag:
THE BANK

När jag sitter och lyssnar på Glorious så slår det mig: Det här bandet har fasiken inte gjort en dålig låt! Allt man har hört med dem har varit väldigt bra.

Man har kanske inte stenkoll på precis allt de har gjort, men sedan tre-fyra år tillbaka i tiden så kan du välja vilken låt som helst och du har hittat en jäkligt bra indierocklåt.

Det är så med singeln The talk of the town som The Bongo Club släppte för en månad sedan och det är så med den här nya supersköna indierocklåten Glorius.

Det är givetvis ett The Bongo Club som man har hört tidigare. Det är gitarrdriven indierock – just det härliga gitarrsoundet får i alla fall alltid mig att spetsa öronen lite extra – och det är Jesper Janssons lite speciella röst. Då blir det en skön arenadänga som man snart sitter och sjunger med i och man känner verkligen att Boråsbandet har något stort på gång.

I don’t mind that nobody believe in us
They don’t know that you and I are glorious

The Bongo Club

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

FM smäller till med en alldeles grym platta

Nästa inlägg

John Fogerty gör en homerun på sin 75-årsdag

Senaste om The Bongo Club