John Fogerty gör en homerun på sin 75-årsdag

/

John Fogerty fyllde 75 år i går.

Han firade det genom att förverkliga en dröm – att få spela centerfield med sina barn i laget …

John Fogerty har gjort sjukt många klassiker med sitt Creedence Clearwater Revival, men även som soloartist.

När han har suttit i karantän hemma i USA har han släppt en del videor där han spelar en del låtar tillsammans med sina barn Shane, Tyler och Kelsy och de blir då Fogerty’s Factory. Han fortsätter med det när lockdown-situationen har börjat lätta.

Som ung drömde Fogerty att spela baseboll och då som centerfield. Nu gör han det. Fogerty och hans Fogerty’s Factory tar plats på Dodger stadium och fyrar av Centerfield – och det låter alldeles strålande.

Oh, put me in, coach, I’m ready to play today
Put me in, coach, I’m ready to play today
Look at me, I can be centerfield

John Fogerty

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Ny finfin singel med The Bongo Club: Glorious

Nästa inlägg

Hast släpper tredje singeln: Tripprapporter

Senaste om John Fogerty