Missa inte lördagens livestreaming-festival!

Det är Jubel som arrangerar en livestreaming-festival via Nöjesguiden och Gaffa powered by Amuse och i samarbete med Corite och NAIA.

Då samlas några av Sveriges mest intressanta liveakter för att främja den svenska musikscenen.

Här kommer pressmeddelandet från Jubel i sin helhet:

Att livescenen har påverkats något enormt av covid-19 har inte gått någon obemärkt förbi. Därför har Jubel tagit ett initiativ att arrangera en livestreamad festival vid namn Låt Live Leva, som kommer att sändas i dag i Soundtrade Studios via Jubels, Nöjesguidens och Gaffas kanaler. Produktionen backas av Amuse, Corite och Soundtrade Studios.

Syftet med detta är ganska simpelt – att på bästa sätt bevara livescenen och att kunna ge artister och fans den upplevelse som en festival ger, fast i ett digitalt format. På lördag samlas några av Sveriges mest intressanta liveakter för att främja den svenska musikscenen. Kvällen kommer att ledas av programledaren och Youtube-profilen Sofia Dalén. För att stötta artisterna och deras karriärer har Jubel satt upp en swishkampanj där tittarna har möjlighet att swisha valfri summa till de som uppträder. Alla intäkter går oavkortat till artisterna, kom ihåg att ange artisten du stöttar i meddelandet.

Livesändningen börjar 16:00 och pågår fram till midnatt.

Kvällens line up består hittills av (uppdateras löpande):

 • Thomas Stenström
 • Lennixx
 • Moa Lignell
 • Ellen Krauss
 • Oscar Zia
 • Sofia Monroy
 • Jamkid
 • Ladieslovehiphop ft Nápoles
 • Cornelia Jakobs
 • Hemliga Klubben
 • Tre60
 • Mona Masrour
 • Jejo & Rigo (Infinite Mass DJ-set)

Klicka här för att komma till livestreamingen.

 

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Hicks är inte riktigt framme vid djävulens vägkors än

Nästa inlägg

Det sprutar ut energi från Rideau!

Senaste om Various