All the way to heaven – nytt med Black Paisley

Det var under 2018 som Black Paisley släppte sin senaste platta Perennials.

För några veckor sedan var de tillbaka med en ny singel.

De var tillbaka med All the way to heaven.

4/5

Artist:
BLACK PAISLEY
Album:
ALL THE WAY TO HEAVEN (SINGEL)
År:
2019
Genre:
ROCK
Skivbolag:
BLACK PAISLEY

Black Paisleys plattor är smått lysande. Ja, de är lysande. Såväl Perennials som Late bloomer har fått full pott och 5/5 i betyg. Med all rätt eftersom det fortfarande handlar om grymma album.

Nu är det alltså dags för Black Paisley, som bjuder på modern rock som är väldigt enkel att ta till sig, att släppa lite ny musik. Får man säga att det är på tiden trots att det bara har gått lite drygt ett år sedan senaste fullängdaren? Det får man egentligen inte, men det är ju så bra att man vill ha nytt så ofta som möjligt …

Det är ett Black Paisley som man känner igen på All the way to heaven. De fortsätter med sin softa rock som har ett blixterskönt sound och där Stefan Blomqvist ligger inne med en perfekt rockröst. När hela låten, som bjuder på ett skönt gitarriff, sedan brister ut i en fet refräng så brister man också själv ut i ett brett leende.

Det här är Black Paisley!

De är tillbaka och nu planerar de att fortsätta släppa nya låtar med jämna mellanrum. Det låter ju alldeles strålande!

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

2 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Coldplay experimenterar lite väl mycket

Nästa inlägg

evelyne - ett av Sveriges mest lovande band

Senaste om Black Paisley