Ludwig Hart - Cowboys

Ludwig Hart skickar ut en kanonsingel direkt!

Ludwig Hart är på gång med sin första fullängdare i eget namn.

Han ger oss ett provsmak om vad som komma skall med Cowboys – och det är en kanonlåt som han skickar ut som en ny singel!

4/5

Artist:
LUDWIG HEART
Album:
COWBOYS (SINGEL)
År:
2019
Genre:
ROCK
Skivbolag:
ARGLE BARGLE

Ludwig Hart beskriver själv sin musik som ”sätta sig i bilen och bara dra”-rock. Och det ligger väldigt mycket i det. För det är precis det man vill göra när man drar i gång Harts singel Cowboys. Det är verkligen en skön bilåkarlåt.

Cowboys är en ganska soft låt. Det är en låt som man nästan drömmer sig bort med och Hart ger oss någon blandning av rock, pop, americana och folkrock. Vi får också en makalös refräng och så fort den kickar i gång så får man en wow-känsla och det går inte att sluta lyssna.

För en som inte hade någon koll på Ludwig Hart så var det här en av årets mest positiva överraskningar och det kommer mer från Örebrosonen. Till sensommaren kommer debutplattan.

Cowboys släpptes den 3 maj.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Världen Brinner - Livet På Recept (EP)
Föregående inlägg

Tänkvärt och slamrigt av Världen Brinner

Kiefer Sutherland - Reckless & Me
Nästa inlägg

Kiefer Sutherland släpper ny countryplatta

Senaste om Ludwig Hart