Ännu en kanonsingel från Ludwig Hart

Det har gått något halvår sedan Ludwig Hart släppte sin sylvassa självbetitlade platta.

För någon vecka sedan var han tillbaka med en ny singel – och visst blir det återigen hans supersköna ”sätt dig i bilen och kör”-rock som fungerar så grymt bra så här i sommarvärmen.

4/5

Artist:
LUDWIG HART
Albumtitel:
BLOODSHOT EYES
År:
2020
Genre:
ROCK, INDIE
Skivbolag:
ARGLE BARGLE STUDIOS

Ludwig Hart släpper ny musik. Foto: Pressbild

När Ludwig Hart nu har släppt en ny singel är det inga konstigheter. Lyssnade du på plattan från 2019 så lär du känna igen honom.

Det är fortfarande någon blandning av rock, indie, pop och americana. Det är ett skönt soft gung och det är ett sound som känns lika varmt och välkommet som sommaren.

Det är ett fantastiskt skönt sound som på något sätt känns svävande och man får helt klart en del vibbar från Fleetwood Mac. Dessutom, det där blåset i låten … oj, så snyggt gjort. Nu vill Hart dock inte att vi sätter oss i bilen och drar en runda utan nu är budskapet att lämna bilnycklarna hemma …

Ludwig Hart är redan i inspelningsstadiet med nästa album och detta är ett första smakprov av vad komma skall.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Här kommer en ny platta från Bad Touch

Nästa inlägg

Nytt från klassiska punkbandet Red London

Senaste om Ludwig Hart