4/5
Artist:
Anders Norman
Album:
Born to be (Singel)
År:
2018
Genre:
Rock
Bolag:
Tindra Records

Modernt och klassiskt från Anders Norman

Anders Norman säljer in sin senaste singel med ”sätt Anders Norman i Hoffmaestro tillsammans med Avicii så får du Born to be.”

På den blir det njae … det här är bättre än så!

Visst har såväl Hoffmaestro som Avicii gjort en del bra grejer, men det här är något annat. Det här är äkta.

Born to be är en rocklåt som går i countryspåret. Det är en rocklåt från en svensk artist som låter som om han vore uppväxt i den amerikanska södern. Det är helt enkelt Anders Norman som är tillbaka med en ny singel.

Born to be är en snabb låt där man fastnar redan under låtens första sekunder. Det är ett intro som gör att man mest undrar vad Norman har hittat på för något spännande denna gång, sedan tar låten fart och man hör snabbt att detta är en väldigt bra låt. Normans röst, gitarren och stråkarna …

Norman, som hyllar producenten Andreas ”Adde” Eriksson, säger så här i ett pressmeddelande:

Det bästa jag har släppt. Den är modern men ändå klassisk.

Där kanske en annan inte riktigt  håller med. Born to be är helt klart en riktigt skön dänga och den har ett ruskigt skönt gung i sig, men Dreams and guitars ligger fortfarande på en alldeles egen nivå. Känslan i den låten skojar man inte bort.

Born to be är den tredje och sista singeln innan Norman släpper sitt album Lifelines.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Fjärilar, en flod, t-shirt, jeans & Viktor Olsson

Nästa inlägg

Rolling Blackouts Coastal Fever debuterar

Senaste om Anders Norman