Ny fantastisk singel från Thomas Stenström

Thomas Stenström är en av artisterna som ska vara med i nästa säsong av Så mycket bättre.

Men först en ny finfin singel: Nätterna.

5/5

Artist:
THOMAS STENSTRÖM
Albumtitel:
NÄTTERNA (SINGEL)
År:
2021
Genre:
POP, INDIE
Skivbolag:
KORPSTADEN PRODUKTION, SONY MUSIC

När Thomas Stenström släppte albumet Dreamer 2019 så var det hans mest jämna och ångestfylla skiva han hade gjort. Det är också det bästa han har gjort.

Sedan dess har han skickat ut den del singlar och det har varit bra hela vägen. Tidigare i år fick vi den vackra Det är nog aldrig för sent för oss två och nu får vi Nätterna.

Nätterna, som är singel nummer två från den kommande skivan Spring baby spring, som precis är släppt borde kunna bli en sommarplåga även om den kanske inte är världens mest glada låt … och den som gillade Dreamer lär gilla det här. Det är kanske inte riktigt samma stil, men det ligger nära och Stenström känns verkligen personlig.

Nätterna är en soft skön låt, som dessutom både är varm och melankolisk, där Stenström ger oss en kärlekshistoria. Det är en låt till alla de människor som mår bättre på nätterna än på dagarna.

Vill ha dina andetag
Din kind emot min
Det är bara fåglarna och vi nu
Innan natten blir till dag
Är det du och jag
Det kommer alltid va du och jag
Alltid va vi två

Thomas Stenström

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Rockande gitarrer – men svajig sång

Nästa inlägg

The Rhymes släpper EP:n Elevator

Senaste om Thomas Stenström