Det är lätt att fastna för Haunted By Destiny

Det har hänt en del i Haunted By Destiny sedan starten och sedan debutplattan Aria for angels släpptes för fem år sedan.

Fast den nya singeln Here I am låter lika bra för det …

4/5

Artist:
HAUNTED BY DESTINY
Albumtitel:
HERE I AM (SINGEL)
År:
2020
Genre:
ROCK, POPROCK
Skivbolag:
BONE RECORDS

Haunted By Destiny släpper en ny singl. Foto: Pressbild

Sedan debutplattan har Haunted By Destiny fortsatt att släppa sin musik och det har blivit flera singelsläpp, men bandet har också krympt till ett tremannaband: Evelina Eliasson, Johan Söderhielm och Christian Gardefuhr.

Den här trion gör det dock skitbra! Norrköpingsbandet bjuder på poprock och med den nya singeln Here I am blir det en ballad – och det här är det lätt att fastna för.

Haunted By Destiny gör den här poprockballaden med en jäkla känsla och man kan inte låta bli att dras med in i det här när Evelina Eliasson briljerar med sin sång.

Haunted By Destiny har inspirerats av såväl 1990-talet som nutid och det är som de skriver i pressutskicket inför släppet – det är en modern låt som ger upphov till kramar, tårar och skratt. Here I am

Haunted By Destiny
Evelina Eliasson
(sång)
Johan Söderhielm (gitarr)
Christian Gardefuhr (trummor)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Nu blir det mer poprock än visa från Johanna Bakke

Nästa inlägg

Hank von Hell och Guernica Mancini skapar magi