Hank von Hell och Guernica Mancini skapar magi

/

Hank von Hell har varit väldigt restriktiv med att ta in gästartister.

Ja, detta är första gången han gör det, men vilken fullträff det blir!

4/5

Artist:
HANK VON HELL & GUERNICA MANCINI
Albumtitel:
CROWN (SINGEL)
År:
2020
Genre:
ROCK
Skivbolag:
SONY MUSIC ENTERTAINMENT

Hank von Hell är på gång att släppa sitt nya album Dead, som släpps den 15 juni.

Vi har fått en del singlar inför det släppet och nu är det dags igen. Denna gång gör Hank von Hell en låt tillsammans med Guernica Mancini (Thundermother).

Jag älskar Guernica. Tidigare har jag varit väldigt restriktiv med att göra features, särskilt för Hank von Hells plattor, men när jag hörde hennes röst i Thundermother blev jag heöt golvad. Hon är en av Europas bästa rocksångare. Hon är fan bättre än jag! Crown skulle aldrig funkat utan hennes insats i detta. Punkt.

Hank von Hell

Även Mancini är mer än nöjd över samarbetet: ”Jag fick frågan om jag ville sjunga ihop med Hank von Hell och tackade ja direkt! Hank är ju legendarisk, helt fantastisk och den coolaste snubben i rockbranschen just nu. Jag ser det som det perfekta sättet att förena våra genrer och skapa lite sweet, sweet love. Magi, baby!” går det att läsa i pressmeddelandet inför singelsläppet.

Låten handlar om att utses till ofrivillig monark och när det handlar om Hank von Hell så kan ni själva räkna ut om att det handlar om rock ’n’ roll.

Det dock inte båltungt utan det är helt enkelt en fet rocklåt med både bra drag och ett jävla gung. När sedan låten brister ut i en catchig refräng så går det inte att sluta lyssna. Samarbetet Hank von Hell och Guernica Mancini kan summeras med ett enda ord: Succé.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Det är lätt att fastna för Haunted By Destiny

Nästa inlägg

Nostalgikänslorna kickar in med Indochine