Här kom en överraskning – en gammal Oasis-låt!

/

Det är över tio år sedan Oasis kastade in handduken.

Några planer på en återförening ser knappast ut att finnas, men … Noel Gallagher har nu skickat ut en gammal Oasis-låt som han hittade på en gammal CD.

Att man skulle få höra något mer från Oasis trodde man mest var en utopi faktiskt. Inte minst med tanke på att såväl Noel Gallagher som Liam Gallagher har sina egna projekt och om man följer dem i pressen och på social medier .. nej. Inte en chans. Oasis is no more.

Det är tråkigt, men allt har sin tid. Fast det gör ju att man kan bli extremt glad när man får höra en tidigare osläppt Oasis-låt i Don’t stop

Nu är det ju bara en demoverison fast det låter himla bra och för ett gammalt Oasis-fans så räcker det för att rädda de närmaste dagarna. Den här avskalade versionen låter väl lite som Oasis gjorde under slutet av karriären.

Enligt Noel Gallagher, som också sjunger låten, gjordes inspelningen vid ett soundcheck i Hong Kong för någonstans runt 15 år sedan.

Lazy days and sunny rays will guide me
Back home to where I belong
If god gives me grace then he will find me a space
And I hope I’ll be singing this song

Oasis

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

4 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Mike Tramp har kvar sitt DNA på nya plattan

Nästa inlägg

Hast bjuder på klassisk svensk punk av klass!

Senaste om Oasis

Oasis levererar ren magi

På Oasis andra album – (What’s The story) Morning glory? – finns inga svaga låtar. Manchesterbröderna