4/5
Artist:
The Menzingers
Album:
Konsert, After the party tour
År:
2017
Genre:
Punk
Bolag:
-

Superkonsert med The Menzingers

The Menzingers är ute på turné.

I ryggen har de den finfina plattan After the party. Det är inget snack om saken: The Menzingers levererar.

För att få se The Menzingers live bar det av till London, Camden Town och KOKO som är en gammal ombyggd teater. Det är ett läckert ställe som, enligt uppgift, tar cirka 1 600 åskådare.

Det blev en kväll att minnas. Inte bara för att det handlade om The Menzingers utan även för att den läckra lokalen och den fantastiska stämningen.

Denna kväll, den 19 april 2017, fick vi två förband, bland annat The Flatliners. Men det var när The Menzingers, som bjuder på rock/punkrock, klev på scenen som det hände grejer.

När de kickade i gång konserten med Tellin’ lies så hade de varenda människa på stället med sig. Och när I don’t wanna be an asshole anymore redan kom som nummer två var det rena succén. Det var klappa med, det var fotstamp, det var allsång … det var helt enkelt en perfekt kväll.

The Menzingers levererade sedan låt efter låt av högsta klass. Det var till och med så bra att man kände The Gaslight Anthem-vibbar … och det säger inte lite.

Har ni inte koll på The Menzingers så ge dem en chans. De lär överraska på ett positivt sätt. Får ni chansen att se dem live så gör det. Och gör det allra helst i fantastiska London där ni dessutom får en konsertbiljett för en tvåhundring … Har man dessutom med sig ett par polare som man inte ens gillar så blir kvällen ännu bättre.

Setlistan:

 1. Tellin’ lies
 2. I don’t wanna be an asshole anymore
 3. Nice things
 4. Mexican guitars
 5. Thick as thieves
 6. Good things
 7. Burn after writing
 8. Midwestern states
 9. Irish goodbyes
 10. Rodent
 11. My friend Kyle
 12. After the party
 13. House on fire
 14. The obituaries
 15. Ava house
 16. Your wild years
 17. Gates
 18. Bad catholics
 19. Lookers
 20. Casey
 21. In remission

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Becky Warren gör en känslosam solodebut

Nästa inlägg

Här har ni en sommarhit från Gajicki

Senaste om The Menzingers