5/5
Artist:
Bonafide
Album:
Flames
År:
2017
Genre:
Rock
Bolag:
Off Yer Rocka

AC/DC:s arv har gått vidare – till Sverige …

Pontus Snibb, sångare, gitarrist och given frontman i Bonafide, släpper snart nya plattan Flames. Och det står ganska snart alldeles glasklart att om AC/DC numera kan vara aningen trötta, så kan veteranerna i alla fall veta att det musikaliska arvet har gått vidare inte bara i hemlandet till Airbourne eller till USA:s Rhino Bucket 

… utan även över milsvida vatten till Sveriges södra delar. Bonafides fyra bredbenta rockers stänker i väg tio spår, som faktiskt får högtalarna att lukta öl, jeans, läder och man är nästan rädd att en SG-gitarrhals ska tränga ut ur membranet och nagla fast ens huvud vid väggen.

Glödande gitarr-riff som kan förvandla luften till smältost, gapigt kaxig sång (nästan som vore det Steve Marriotts systerson eller nåt) och stadigt, mastigt beat från bas och trummor … ja, ni fattar nog?

Och här och var kryddat med gospelkörer som sitter snyggt southern-stylish.

Det är en klassisk förfest/fest/efterfest-platta!

 

5 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Skön Young-inspirerad rock

Nästa inlägg

Välproducerat och välgjort av Smash Into Pieces

Senaste om Bonafide