Diskopunk är rockigare och punkigare än någonsin

Under 2022 släpper Diskopunk sitt debutalbum.

Fram tills dess så kommer de att bjuda på en del singlar – och nu är det dags för den härliga låten I’m lost.

4/5

Artist:
DISKOPUNK
Albumtitel:
I’M LOST (SINGEL)
År:
2021
Genre:
INDIE
Skivbolag:
SONY MUSIC

Diskopunk debuterade 2016 och har sedan kört på live och gjort sig ett namn på indiescenen – och det här är ett riktigt skönt band.

Enligt pressutskicket inför säppet av I’m lost beskriver de sig själva som ”ett dekigt ABBA som blandar friskt mellan dans, post-punk, pop och rock ’n’ roll för att landa i ett landskap mellan underground och yttre rymden.”

Den ligger mycket i den där beskrivningen. De blandar verkligen in alla möjlig genrer här, men de får det att låta bra!

Ja, I’m lost är verkligen en höjdare och det är rena adrenalinkicken! Den här indierockstänkaren – där Diskopunk är rockigare och punkigare än någonsin tidigare – får fart på vilka trötta ben som helst!

Och det här är definitivt en låt som kommer få fart på publiken när de kliver upp på scenen för att bjuda på en livekonsert. Sicket gung det är och vilka härligt positiva vibbar låten skickar ut! Man vill för fasiken dansa – och det har man aldrig någonsin velat göra … grymt!

Fler singlar ligger klara och väntar bara på att få nå ut till fansen. Ni kommer inte att bli besvikna på dem heller … det är ju Diskopunk!

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

En intensiv dödsdisco-dänga från KÅRP!

Nästa inlägg

Ett härligt coversprojekt av American Aquarium

Senaste om Diskopunk