En skön countryballad med Tyler Joe Miller

/

Här är en riktigt skön countryballad.

Det är Tyler Joe Miller som ger oss musikvideon till Fighting.

Tyler Joe Miller är ett ganska nytt namn på den kanadensiska countryhimlen. Han släppte sin debutsingel Pillow talkin’ 2019 och låten nådde hela vägen till förstaplatsen på Billboard Canada Country-listan. Även I would be over me too nådde förstaplatsen så snacka om succé för nykomlingen.

De låtarna finns med på Tyler Joe Millers debut-EP – Sometimes I don’t, but sometimes I do – som släpptes förra året.

På den skivan finns även Fighting med och detta är så skönt! Gillar du doft country? Då gillar du Fighting som är en mjuk och varm countryballad – och nu har Tyler Joe Miller släppt musikvideon till den fantastiska låten.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Nytt och lika bra som alltid av The Hold Steady

Nästa inlägg

Nytt studioalbum från The Pretty Reckless