Noel Gallagher’s High Flying Birds ger oss hopp

/

Noel Gallagher har suttit och filat på låtar under pandemin.

På nyårsafton passade han på att bjuda på en suverän låt och video på Youtube: We’re gonna get there in the end.

Vad passar bättre än att börja 2021 med en helt ny låt av Noel Gallagher? Det passar extra bra med tanke på att detta är en låt som väcker hopp om en bättre framtid.

Det är också lite roligt att han ger oss en demoversion på en helt ny – Noel Gallagher skrev We’re gonna get there in the end för några veckor sedan – låt för världen att ta till sig. Det hör inte vanligheterna till att artister gör så.

Noel Gallagher’s High Flying Birds tyckte dock att detta var tillräckligt bra för att ge oss på nyårsaftonen 2020. Gallagher släppte den helt enkelt för att han tyckte att texten passade bra in just nu …

Och det låter bra! Det låter skitbra! Noel Gallagher’s High Flying Birds gör det lite, lite åt Oasis-hållet. Det är mindre disco-elektroniskt denna gång. Det blir mer rock, ja det blir helt enkelt lite mer som förr i tiden.

Remember the dream that you’re keeping alive
Remember your love for the loved outside
Don’t fight the feeling
Don’t stop believing in what you know
’Cause you can’t let go my friend
We’re gonna get there in the end

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Årets 125 bästa låtar 2020

Nästa inlägg

Bearings ger oss albumet Hello, it's you

Senaste om Noel Gallagher's High Flying Birds