Bleachers får fint sällskap på nya videon …

//

Här kom en kul överraskning.

Det är Bleachers som är tillbaka med en ny låt och musikvideo – och då har Jack Antonoff med sig ingen annan än Bruce Springsteen!

5/5

Artist:
BLEACHERS
Albumtitel:
CHINATOWN (SINGEL)
År:
2020
Genre:
INDIE
Skivbolag:
RCA RECORDS, SONY MUSIC

Mannen som ligger bakom det amerikanska indiepopbandet är alltså ingen annan än Jack Antonoff. Han har dock haft fullt upp med att producera musik åt andra artister sedan albumet Gone now som släpptes för tre år sedan.

Antonoff har bland annat producerat album åt artister som Lana Del Rey, Taylor Swift och The Chicks. De två sistnämnda har släppts under 2020 … Trots det har han även hunnit med att göra egna låtar och nu får vi en alldeles makalöst fin singel i Chinatown.

Det är en soft sak och Antonoff ger oss allt från indie och synth till alternativ rock i denna ursköna låten som det doftar både 1980- och 1990-tal över.

Saken blir ju knappast sämre av att Bruce Springesteen finns med på ett hörn … och den här duon bjuder på en lika skön musikvideo som är Carlotta Kohl ligger bakom.

But a girl like you
Could rip me out of my head
Black tears on your cheek
I want them in my bed
O’ll take you out of the city
Honey right into the shadow
’Cause I wanna find tomorrow
Yeah I wanna find tomorrow
With a girl like you
My chinatown baby
Sittin’ on your front porch
Crying out the crazy
I’ll take you out of the city
Honey right into the shadow
’Cause I wanna find tomorrow
Yeah I wanna find tomorrow with you baby

Bleachers

Bleachers ger oss dessutom en låt till: 45. Du vill inte missa den heller … Båda låtarna kommer att finnas med på Bleachers nästa album som är tänkt att släppas under 2021.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

En härlig singel från Jonsson United

Nästa inlägg

En ny kanonplatta av The Sensitives!

Senaste om Bleachers