3/5
Artist:
Wolf & Moon
Album:
Garden of potential (Singel)
År:
2017
Genre:
Pop
Bolag:
Pon't Danic Music GmbH

Spännande dreamfolk från Wolf & Moon

Dreamfolk-duon Wolf & Moon har skickat ut sin debutsingel Garden of potential.

Det är en melankolisk låt som bara blir bättre och bättre för varje lyssning.

För Wolf & Moon (Stefany June & Talk Show Host) började den musikaliska resan vid en husfest i Utrecht, Nederländerna. De två connectade direkt och snart var resan med Wolf & Moon i gång. Resan ledde dem bland annat till scener runtom i USA och till att spela in musik i Sverige med producenten John Andersson.

Deras första singel är Garden of potential, en soft låt med ett melankoliskt och drömlikt sound. Wolf & Moon hamnar någonstans mellan folksoundet som Angus & Julia Stone bjuder på samtidigt som de har elektroniska influenser från The XX.

 

 

 

 

 

 

 

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Old Rivals - för alla som gillar The Gaslight Anthem

Nästa inlägg

Skräckrockaren är tillbaka!