Livet är underbart med Junior Brielle

Covid-19-restriktionerna med med max 50 personer vid offentliga och allmänna tillställningar ligger fast. Det känns hur tråkigt som helst – även om man kan har förståelse för det.

Då känns det i alla fall skönt att kunna få en ny singel från Junior Brielle

4/5

Artist:
JUNIOR BRIELLE
Albumtitel:
LIVET ÄR UNDERBART (SINGEL)
År:
2020
Genre:
INDIE, POP
Skivbolag:
SONY MUSIC ENTERTAINMENT

Junior Brielle, som består av bröderna Gabriel Röhdin och David Röhdin, har för vana att skämma bort med bra låtar varje gång som de släpper något.

Det är ingen skillnad nu. Jo, kanske att de skämmer bort oss lite extra för Livet är underbart är verkligen en indiepoppärla som snabbt hamnar på repeat.

Junior Brielles sound är så jäkla skönt. Det är någon synthig indiepop med så sköna melodier att man knappt kan sitta still. Dessutom är det ett lite vemodigt sound samtidigt som Junior Brielle sjunger att livet är underbart …

Livet är underbart är en låt som bröderna skrev sedan de börjat drömma om att få spela live igen.

Livet är underbart är sprungen ur det moraldödande vakuum som vi levt i den senaste tiden. Vi hoppas att det blir en låt som vi antingen öppnar eller avslutar konserter med. När vi var små drömde vi om att stå på scenen och spela live. Det är anledningen till varför Junior Brielle finns. Får vi inte göra det så känns allt annat som brus och kontorsarbete.

Junior Brielle

Låten kommer att finnas med på den nya EP:n Dyrt & heligt som släpps fredagen den 6 november.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

  1. ja fy fan vad du sammanfattar det bra farbror. så mycket gammal new order, depeche o lite svenska mobile homes…o gabriel o david är just nu Sveriges i särklass mest spännande band. fullständigt älskar varenda låt dom släpper.
    Bäst i Sverige varenda kväll efter att Jocke gick i artistpension?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Här är en ny fantastisk singel från evelyne

Nästa inlägg

Viktor Olsson har mer att säga på nya plattan

Senaste om Junior Brielle