Taste ger en gammal låt nytt liv …

Christoffer Borg skrev låten Leave it all behind till Art Nation när han fanns med i bandet.

Han har dock lämnat och då har han valt att göra en specialversion av låten med Taste.

4/5

Artist:
TASTE
Album:
LEAVE IT ALL BEHIND (SINGEL)
År:
2020
Genre:
ROCK, HÅRDROCK
Skivbolag:
FAR BEYOND PRODUCTIONS

Det melodiska rockbandet Taste, som bildades dagen före nyårsafton 2009 av Christoffer Borg och Felix Borg, släppte sin debutplatta 2013 och den följdes upp med Moral decay 2018. Att det tog sin tid beror helt enkelt på att bröderna valde att göra andra projekt. Bland annat så fanns Christoffer Borg med i Art Nation, men han har hoppat av det rockbandet.

När han lämnade valde Art Nation att ta bort låten Leve it all behind vilket är lite synd för det är fortfarande en skitbra låt.

Och den är alldeles för bra för att bara få försvinna ut i tomma intet så Borg bestämde sig för att göra en ny version av låten. Och nu släpper Taste Leave it all behind.

Och visst känner man igen det. Det är fortfarande en sjunga med-refräng, men den här nya versionen är dock ännu mer catchig än den förra. Det är mer keyboardslingor och det är mer 1980-tal över det.

Taste gör helt enkelt Leave it all behind till en Taste-låt – och man fastnar för det direkt. Det går liksom inte att låta den här låten passera efter en lyssning. Det blir snarare 31 gånger på raken …

Taste
Christoffer Borg (sång, gitarr, synth)
Felix Borg (trummor, bas)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Taylor Swifts senaste - nästan lika bra som 1989 ...

Peter Perrett - Humanworld
Nästa inlägg

Lite mer av allt från Peter Perrett på Humanworld

Senaste om Taste