Jim Castro - Tåranrna
4/5
Artist:
Jim Castro
Album:
Tårarna (Singel)
År:
2019
Genre:
Rock
Bolag:
Jim Castro

Jim Castro tillbaka med en ny kanonlåt: Tårarna

När Jim Castro släppte sin första singel på svenska, Saknad, fick man en låt med en sådan känsla att det gick rysningar längs med ryggraden.

Man får samma känsla nu när han ger oss Tårarna.

Saknad finns med på plattan För dig som släpptes under slutet av 2018. Där finns en hel del guldkorn och med Tårarna få vi ett till ….

Du kommer veta vad det handlar om
Hon ger dig allt du vill ha
Hon kommer lova att stanna kvar, men hon krossar dig med två steg

Du kommer ångra dig
Du kommer få ångra dig

Tårarna är en soft poprocklåt där Castro även får plats med lite stråkar. För den som har hört Castro tidigare så lär man känna igen sig. Har man inte gjort det så är det bara till att låta den här pärlan gå på repeat och suga åt sig det här för vilken jäkla känsla det är låten.

Det är en låt som Castro har skrivit till den som är eller har varit i en relation som inte är bra, men det är den enda relationen som får dig att känna något.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

D-A-D - Burning Star
Föregående inlägg

Första nya låten på åtta långa år av D-A-D

Dial Drive - Wasted Time
Nästa inlägg

Dial Drive - poppunk från Orlando

Senaste om Jim Castro