Ny kanonsingel från John Mayer

John Mayer är tillbaka med ny musik.

Helt plötsligt dök den nya fantastiska singeln New light upp – och då har man en ny Mayer-låt att spela sönder och samman …

5/5

Artist:
JOHN MAYER
Albumtitel:
NEW LIGHT (SINGEL)
År:
2018
Genre:
ROCK
Skivbolag:
SNACK MONEY

Man får väl erkänna att man är färgad när det gäller John Mayer. Så fort han släpper något nytt så måste man vara där och lyssna. Den amerikanske singer-songwritern med det fantastiska gitarrlirandet har ju varit en favorit sedan man hörde Your body is a wonderland som finns med på albumet Room for squares (2001).

Sedan har han radat upp superlåtar som Waiting on the world to change, Clarity, Gravity, Heartbreak warfare, Half of my heart, Waitin’ on the day, All we ever do is say goodbye, Who says, Perfectly lonely, Speak for me och Paper doll. Det är smått sjukt vilken diskografi han ligger inne med.

Det är inte ens speciellt länge sedan vi fick plattan The search for everything (2017) ändå är det dags för mer från John Mayer.

Och visst känner man igen MayerNew light. Det är hans softa rockmusik där man hela tiden sitter och lyssnar på gitarrsoundet … Det är ett ganska smooth sound som även skickar ut en del discovibbar. Dessutom får vi ett gott gung och en låt som det doftar sommar över.

När Mayer skulle göra New light valde han att samarbeta med hip-hop-producenten No I.D. (JAY-Z, Kanye West).

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

4 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

VEGA släpper sitt femte studioalbum

Nästa inlägg

Lords Of Black ger oss ett nytt klassalbum

Senaste om John Mayer