4/5
Artist:
JD Miller
Album:
Evergrey (Singel)
År:
2017
Genre:
Rock
Bolag:
Mighty Music

JD Miller hoppar in på det akustiska spåret

JD Miller släppte en riktigt bra rockplatta får några månader sedan.

Nu plockar de ut tre låtar från den som de gör om i avskalade akustiska versioner. Och nu får vi den första videon i den serien, Evergrey.

Det var den 28 april som JD Miller skickade ut sitt andra album, World war X, och det är en platta som man verkligen måste ge en chans för det finns gott om höjdarlåtar på den.

Några månader efter släppet väljer JD Miller (Peter Halldén, Emil Eriksson, Alex Oriz och Chris David) att ge sig på tre av låtarna och göra om dem i akustiska versioner.

Först ut är Evergrey och den är väldigt snyggt och bra gjord. Originalet är väldigt bra, men det är onekligen den här versionen också.

Evergrey gör sig, utan den minsta tvekan, riktigt, riktigt bra även så här. Det blir en sådan jäkla skön känsla när det är så här intimt.

Videon är även den så snyggt gjord att även den lyfter låten.

De andra två låtarna i den här serien är Journey through the past och Clouded minds. Alla tre låtarna är inspelade i Uddeholmsladan, Uddeholm.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Mörkt och mästerligt av The White Buffalo

Nästa inlägg

Lemma är tillbaka med två singlar

Senaste om JD Miller