4/5
Artist:
Northlight
Album:
In the night (Singel)
År:
2017
Genre:
Rock
Bolag:
Northlight, Spinnup

En ny panglåt från Northlight

En ny singel.

Den är lika bra som man hade vågat drömma om.

Northlight är tillbaka med supersköna In the night.

Karlstadbandet Northlight har skickat ut en del singlar samt Ep:n Wide awake dreamer under de senaste åren och de har ta mig tusan bara blivit bättre och bättre.

Men skulle Northlight (Victor Bergh, Per Eresund, Fredrik Andersson, Pontus Strömberg och Johan Köhler) verkligen kunna nå upp till singeln Fly (Like a sun upon the sky) från 2016? Det var ju en makalöst bra låt.

Det gör de. Karlstadbandet smäller återigen till med en panglåt.

Poprockbandet får återigen till en låt som sätter sig direkt och soundet som skickar ut Keane– och The Killers-vibbar är hur skönt som helst. Det är utan tvekan en låt som man vill ha med sig ut i natten. Det är lite soft alternativ poprock med en urskön refräng och löjligt skönt gitarrgung. Det är också en låt som växer för varje lyssning.

Det finns inget att vänta på … lyssna!

 

 

 

 

 

 

 

 

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

5 Comments

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Spitfire - rock 'n' roll som är löjligt bra

Nästa inlägg

Old school-metal i världsklass

Senaste om Northlight