Springsteen … man tar sig för pannan

/

Här har vi en snubbe som är helgonförklarad å det grövsta. Såg att Thomas listat hans typ 100 bästa låtar. Ha ha, man tar sig för pannan!

Jag är glad om jag får ihop en Best of på tio låtar.  Vad är det som gör Bruce så bra? Rösten? Texterna? Svänget? Kanske gitarren?

Texterna svarar en hel del. Jo, men det har jag ju förklarat redan. Det är skitnödigt att gå i gång på texter till låtar som suger i övrigt. Är det så att folk bara ska gilla karln, för det gör alla andra? Ja, kanske. För speciellt bra är han då inte.

Fast säger man det så tycker folk att man är dum i huvudet. Jag kan ta det.

Live ska det tydligen vara ett sådant sväng så att hela Ullevi gungar.  De Youtubeklippen jag har kollat tyder inte på det. Möjligtvis att där står 60 000 personer som hoppar. Det är obegripligt i sig.

Rösten då?  Nja, särskilt unikt är det inte. Amerikas svar på Uffe Lundell, typ.

Det krävs mer än så för att göra mig glad. Karisma på scen?  Han står väl hyfsat rätt upp och ner med guran över bröstet i två-tre timmar. Kanske att han bjuder upp någon liten flicka på scen. Ja, då är han alldeles underbar för det.

Nej, den gubben går inte. Överskattad de luxe.  Ha det.

/ Ride on

Thomas inlägg om Springsteen:

Hårdrock och metal är grejen. Första plattan jag köpte var Kiss och Dressed to kill. Fem plattor man bör ha i sin samling: AC/DC - Powerage, Metallica - Master of puppets, Judas Priest - British steel ... Alla AC/DC-plattor med Bon Scott ska man ha.

2 Comments

  1. När man läser dina totalt huvudlösa och ogenomtänkta artiklar, där du mer eller mindre dissar någon miljard människor på jorden, så är det svårt att ta dig på allvar, utan man tar dig mer som någon jävla
    pajas, som likt Jimmie Åkesson sprider sin dynga och tar det för sanning. Lite ödmjukhet skulle kanske behövas att lära sig. Sug på den Elias 🙂

  2. Här sågas det rikligt. Att jag dissar 1 miljard. Än sen då? En miljard flugor kan inte ha fel. Ät skit. Är det så man ska resonera? Sen att du jämför mig med Åkesson är bara lågt och korkat. Jag skriver vad JAG tycker. Folk får tycka vad de vill. Är fullt medveten om att jag framstår som en idiot i mångas ögon. Speciellt i dina. Jag kan ta det. Tjo.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Det blev dundersuccé med en ny sångare

Nästa inlägg

The Rolling Stones har fortfarande kul

Senaste om Bruce Springsteen