Gyllenhammar & Edenståhl gör en vacker duett

/

Oskar Gyllenhammar har släppt en ny och jättefin singel.

Nu blir det en fantastiskt vacker ballad där han har med sig fantastiska Selma Edenståhl från Selma & Gustaf.

4/5

Artist:
OSKAR GYLLENHAMMAR & SELMA EDENSTÅHL
Albumtitel:
FÖR ALLTID DU OCH JAG (SINGEL)
År:
2021
Genre:
POP
Skivbolag:
FRANCESCA

Oskar Gyllenhammar är en singer/songwriter från Hudiksvall som skickade ut sin första release 2010. Sedan dess har han fortsatt att släppa sin musik med ojämna mellanrum, både själv och med Klubb Hjärtat där Viktor Rasimus-Ek, Calle Embretsén och Emil Thurell också finns med.

Och det gänget, som till vardags framför allt finns med i Selma & Gustaf, har ett finger med i spelet när Gyllenhammar nu släpper singeln För alltid du och jag.

Oskar Gyllenhammar och Selma Edenståhl släpper en jättefin ballad. Foto: Alva Gyllenhammar

Ja, det blir ännu mer Selma & Gustaf i detta eftersom ingen annan än Selma Edenståhl finns med på sång i den här fantastiskt fina duetten.

Fast nu är det Oskar Gyllehmannar som står i fokus och den här låten som han har gjort är hur vacker som helst – att man sedan får höra Edenståhls röst, Rasimus-Eks gitarrer och klaviaturer, Embretséns bas och Thurells trummor är bara lite extra krydda.

Hur som helst, tillsammans skapar de magi!

Det är en sång om kärleken – hur vacker den kan vara, hur ont den kan göra och den eviga rädslan att den ska slitas itu, när det enda man önskar är att den ska vara för evigt.

Det här är Oskar Gyllenhammars tredje låt som är hämtad från det kommande albumet Decennium delirium som släpps senare i höst.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Kiefer Sutherland övertygar som artist

Nästa inlägg

Ny härlig bilåkarmusik med Ludwig Hart

Senaste om Oskar Gyllenhammar