Här är en kunglig platta av Antagonizers ATL

Det har gått fem år sedan streetpunk/oi!-bandet Antagonizers ATL släppte sitt debutalbum.

Nu är de tillbaka med en ny platta: Kings – och det är verkligen ett kungligt släpp …

5/5

Artist:
ANTAGONIZERS ATL
Albumtitel:
KINGS
År:
2021
Genre:
PUNK

Skivbolag:
PIRATE PRESS RECORDS

Ah, herre jösses så skönt det kan vara att dra i gång lite ny punk! Speciellt när det både är fotstampsgung och allsångsrefränger … för det är vad Atlantas Antagonizers ATL ger oss i låt efter låt på den här plattan.

  1. Worries
  2. Black clouds
  3. Trouble
  4. Kings
  5. No rest for the wicked
  6. Believe
  7. Hold on hold strong
  8. Problems
  9. Marching on
  10. Us against the world

Antagonizers ATL is like a shot gun to your soul of good ol’ dirty rock ’n’ roll. Expect plenty of guitar work and back up vocals and sing-a-longs. If you aren’t having a blast and wanting to jump on the stage, then you’re just not at our show.

Antagonizers ATL på sin Facebooksida

Detta är verkligen working class street-punk! Det är rått och skitigt. Det är street punk och oi!

Egentligen finns det väl inga större jämförelser att göra rakt av med Booze & Glory, men på något sätt får man samma sköna känsla när man drar i gång Antagonizers ATL – som nu har växt till ett sexmannaband (Bohdan Zacharyj, Richard Henderson, Eric Antell, Wynn Pettitt, Billy Fields och Don Tonic – på stärkaren. Man vill liksom höja näven, svinga en bägare och vråla ut lite falsksång. Det är precis vad man vill göra när man hör Booze också.

Och albumet Kings kickar i gång på bästa sätt. Man vill både leka studsboll och skåla med några polare, som håller sig undan på grund av pandemin (tror jag), när man drar i gång Worries.

Black clouds blir nästa spår … snacka om allsångsrefräng! Plus då att det både är ett bra drag och ett lika skönt gung. Sedan radar Antagonizers ATL upp vassa låtar. Trouble, Kings, Hold on hold strong (som vrids över och blir ska), Marching on, Us against the world … allt är fantastiskt bra!

Fan, det känns som om det var länge sedan det kom något sådant här, men då blir man desto gladare! Vilken skön platta, Antagonizers ATL! Ni är ta mig fan kungar!

Antagonizers ATL
Bohdan Zacharyj
(sång)
Richard Henderson (gitarr)
Eric Antell (gitarr)
Wynn Pettitt (bas)
Billy Fields (keyboards)
Don Tonic (trummor)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

En ruggigt vass Foo Fighters-platta

Nästa inlägg

Ny fin singel och lyricvideo från Carly Pearce