Här är en video med 50 låtar på tre minuter …

/

Här finns en häftig och sjukt bra grej på Youtube.

Det är The Hood Internet som på sitt alldeles egna sätt presenterar musikåret 1986.

The Hood Internet har helt enkelt lyckats mixa och sampla ihop över 50 låtar och tryckt in allting på tre minuter!

Det är alldeles otroligt bra gjort och det finns ytterligare sådana här videor från det gänget. På 1986-versionen finns bland annat The Bangles, Beastie Boys, Berlin, Billy Bragg, Billy Joel, Bon Jovi, Bruce Hornsby & The Range, Cutting Crew, Cyndi Lauper, Duran Duran, Europe, Genesis, Howard Jones, The Human League, Janet Jackson, Lionel Richie, Madonna, Metallica, New Order, Orchestral Manoeuvres In The Dark, Paul Simon, Peter Gabriel, Run-D.M.C. & Aerosmith, Samantha Fox och Steve Winwood med. Det är så bra gjort att jag inte ens begriper hur de får ihop det …

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

White Monkey - punkbandet blir bara bättre och bättre

Nästa inlägg

Nytt album och en ny pärla från One Desire