StagHunts senaste singel är en riktig pärla

StagHunt är tillbaka med en ny singel.

Och för den som gillar klassiska powerballader är detta något att suga åt sig så fort det bara går – för vilken pärla Still alive är!

5/5

Artist:
STAGHUNT
Album:
STILL ALIVE (SINGEL)
År:
2020
Genre:
ROCK
Skivbolag:
STAGHUNT

Det var under början av februari som StagHunt, som bildades 2017 ur ångorna av en mörk nedlagd gammal nattklubb kallad SWING, släppte rockballaden The stain som snabbt blev en favorit här hemma.

Efter det har det kommit ytterligare någon singel och nu är det alltså dags för ännu en.

De ger oss Still alive som passar väldigt bra att dra i gång i dessa katastrofala covid-19-tider …

Med den här fantastiska låten vill man fira livet! Man vill sjunga med och bara lyssna på en klassisk power ballad för det är vad det är.

Still alive, som är en gammal StagHunt-låt i ny tappning, påminner om en del av den rockmusik som gjordes på 1980- och 1990-talet och den låt man i första hand kanske tänker på är Skid Rows 18 and life. Det är lite den känslan man får.

StagHunt gör det med en sådan jäkla känsla och när låten sedan tar fart känns det nästan som om något exploderar. Still alive är en missa föra fan inte-låt! Maxa volymen och låt dina grannar få ta del av StagHunt!

StagHunt
Patrik Magnusson (sång)
Tobias Kopp (gitarr)
Tommy Lindgren (gitarr)
Fredrik Lindberg (bas)
Jesper Kjellin Larsson (trummor)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Första singeln - en spännande start för Tommi L.

Nästa inlägg

Prins Svart och Håkan Hemlin rockar loss

Senaste om StagHunt