Höj volymen och dra i gång Fights debutsingel!

Oj! Oj!

Är ni redo för en riktigt fet rock ’n’ roll-låt som dessutom bjuder på flera doser med punk?

Då har ni den här: Fights och låten Asbestos high.

4/5

Artist:
FIGHTS
Album:
ASBESTOS HIGH (SINGEL)
År:
2019
Genre:
ROCK
Skivbolag:
LIE LAGA RECORDS

Nya band kan presentera sig på lite olika sätt. Det kan självklart vara allt från bra till mindre bra.

Oslobaserade Fights (Sivert Moe, Eirik Langva Lie, Sigve Kvitvik och Markus Uttisrud) tar det längre än så – och skickar ut en kanonlåt direkt!

Så vad ni är gör innan ni drar i gång detta se till att volymen är maxad – för detta ska spelas så högt att varenda fönster i huset skakar!

På sin debutsingel, Asbestos high, ger Fight oss allt från ett stenhårt trummande till ett fett gitarrsolo. Lägg till ett skön fett bastugg och en skrikande sång så har det här bandet hittat hem – för det låter bra så in i helsike!

Det är så argt och högoktanigt att man inte kan sluta lyssna! Scandirock och punk är onekligen en bra och skramlig kombination – och efter att ha kört Asbestos high på repeat under fem timmar så undrar man mest när det ska komma mer musik från det här gänget!

Du har också chansen att få se Fights live inom kort. De spelar sina första konserter i Oslo i helgen. Den första sker på Enga och spelning nummer två blir på Vaterland.

Fights
Sivert Moe (sång)
Eirik Langva Lie (trummor)
Sigve Kvitvik (bas)
Markus Uttisrud (gitarr)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Rått, kraftfullt, tungt och fett ... Transport League!

Nästa inlägg

Cirkus Prütz har aldrig låtit bättre!