MOBS - Bad Love
4/5
Artist:
MOBS
Album:
Bad love (EP)
År:
2019
Genre:
Pop
Bolag:
Rude Records

Hitmakarna MOBS är redo att ta över

Kommer ni ihåg alla de där pojkbanden som poppade upp lite här och var under 1990-talet?

Nu dyker det upp ett även 2019. Det är MOBS som släpper två EP:s. Den ena är Bad love.

MOBS
MOBS släpper EP:n Bad love. Foto: Pressbild

Take That, Backstreet Boys, *NSYNC, Westlife och One Direction är några av de större och mest framgångsrika pojkbanden. Den där pojkbandspopen skapade hysteri över hela världen, men det känns som om det försvann ganska snabbt också.

Det gör att det finns plats för nya band och i Australien finns MOBS som är redo att ta över.

De har börjat arbeta på sitt debutalbum som är tänkt att släppas världen över i år. Fram tills dess finns bland annat EP:n Bad love att lyssna på.

  1. Dark side of a good thing
  2. Oxygen
  3. First time
  4. Dark side (Acoustic)

Och för den som gillar nostalgisk pojkbandspop så lär det här gå hem. Det är catchig powerpop där det även finns plats för synthslingor. Det är tre låtar som har hitpotential. Dessutom får vi en sylvass akustisk version av Dark side of a good thing.

Bandet MOBS började som en akustisk du med Michael Ashfield och Jordan Clarey, men det växte snart och 2015 var line-upen komplett och de ändrade namnet från Move On Be Strong till det kortare MOBS.

MOBS
Jordan Clarey (sång, keyboards)
Michael Ashfield (gitarr)
Matt Purcell (trummor)
Scott MacDougall (bas, keyboards)

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

  1. […] MOBS började som en akustisk du med Michael Ashfield (gitarr) och Jordan Clarey (sång, keyboards), men det växte snart och 2015 var line-upen komplett när Matt Purcell (trummor) och Scott MacDougall (bas, keyboards) anslöt till bandet. Två år senare ändrade de sin musikaliska inriktning och bytte namn till från Move On Be Strong till MOBS. […]

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Fiddler's Green - Heyday
Föregående inlägg

Fira Saint Patrick's Day med Fiddler's Green

Teenage Bottlerocket - Stay Rad
Nästa inlägg

Teenage Bottlerocket gör årets punkplatta?

Senaste om MOBS