Sticky Dirt - Out Of Order
4/5
Artist:
Sticky Dirt
Album:
Wow (such song) (Singel)
År:
2019
Genre:
Rock
Bolag:
Legit Smiles AB

Wow, vilken låt, Sticky Dirt!

Ibland är man varken trea, tolva eller som nummer 56 på en del musik …

Fast det spelar knappast något roll.

Sticky Dirt är lika bra för det.

Det kommer så mycket ny musik att man knappt hinner kolla i backspegeln. Det är tråkigt för det finns så jäkla mycket bra grejer där ute och ett exempel på det är Sticky Dirt.

Det svenska rockbandet, som dessutom bjuder på en hel del punk i sina låtar, bildades för tio år sedan och enligt deras sajt gick det till så här:

”Heey .., we should totally start a rock band!”
”Duude, of COURSE we should start a rock n roll band!”
”We’re … we’re really gotta do it … no bullshitting …”
”Man … I love you guys … srly”


Det var 2017 som Sticky Dirt släppte sin platta Out of order. En annan totalmissade det, men nu kommer det en ny chans att lyssna in sig på det här gänget.

Sticky Dirt är på gång med att åter kliva in i studion för att spela in ny musik, men innan dess släpper den den sista saknade biten från albumet Out of order.

Vi får musikvideon till låten Wow (such song). Man kan väl säga att det är en passande titel för det här är en låt där man verkligen får den där wow-känslan. Det är fart och det är melodiöst.

Det är så energiskt att man inte kan sitta still. Det är rock ’n’ roll kryddat med punk. Det är rockigt som The Hellacopters eller Hardcore Superstar, men det är också punkigt som Backyard Babies och The Bones. Gillar ni de där banden så är det bara att ösa på med det här.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Vandor - In The Land Of Vandor
Föregående inlägg

Vandor bjuder på en smällkaramell

Verkligheten - Aldrig Du
Nästa inlägg

Verkligheten skickar ut en ny kanonsingel