Royal Prospect - Reigns
5/5
Artist:
Royal Prospect
Album:
Reigns (Singel)
År:
2018
Genre:
Rock
Bolag:
Rehn Music Group

Vilken makalöst härlig singel, Royal Prospect!

Royal Prospect drar snart i väg till Japan för en del spelningar där.

Med sig har de den nya singeln Reigns – och den låter något alldeles makalöst bra!

Royal Prospect bildades under början av 2014 och deltog i den svenska versionen av Emergenza-festivalen som de också vann 2014. Sedan dess har de släppt en gäng med singlar samt EP:n Watching your world (2015).

Nu ska de också i väg och spela på showcasefestivalen TIMM i Japan där de även kommer att göra ytterligare spelningar.

Då kommer det alternativa rock/softrock/arenarock-bandet, som bland annat har spelat på Live At Heart och på festivalen Mondo, att bjuda på den helt nya singeln Reins.

Det är svårt att tro att det här kommer att sluta på något annat sätt än med succé …

Reigns är en sådan där låt som skulle göra sig hur bra som helst på en stor arena. Ställ Royal Prospect (Hannes Tingfors, Hannes Pennsäter, Gustav Reingsdahl och Oscar Reingsdahl) längst fram, fyll den med folk och låt låten explodera på maxad volym. Wow! De skulle få hela arenan att gunga! Vilken känsla det skulle vara!

Att Royal Prospect influeras av artister som Coldplay, The Killers, Kings Of Leon, Mumford & Sons och U2 hör man snabbt. Det är som om alla dem har mixats samman till det här.

Då kan ni räkna med att Royal Prospect bjuder på något utöver det vanliga. U2-gitarrerna, den ljusa sången, refrängen … det här är en låt som får gå på repeat under några timmar.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Coheed And Cambria - The Unheavenly Creatures
Föregående inlägg

Nästan 80 minuter med Coheed And Cambria!

Nästa inlägg

Greta Van Fleet gör en av årets bästa plattor

Senaste om Royal Prospect