Adam Englund - Bränn Mina Problem (På Din Cigarett)

Adam Englund har gjort en sommarplåga …

Adam Englund är tillbaka med en ny låt.

Och Bränn mina problem (på din cigarett) borde kunna bli en sommarplåga som spelas precis överallt under några månader …

4/5

Artist:
ADAM ENGLUND
Album:
BRÄNN MINA PROBLEM (PÅ DIN CIGARETT) (SINGEL)
År:
2019
Genre:
POP
Skivbolag:
ADAM ENGLUND

Adam Englund
Adam Englund är aktuell med en ny singel.

Adam Englund är en independent artist och låtskrivare från Borås. Han har lyckats får spridning på sin musik i Sverige utan någon som helst hjälp av vare sig skivbolag eller någonting annat. Ändå har Englund lyckats toppa Spotifys virallista med låten Alla hatar dig Borås.

Fast det var inte så konstigt. Det är en jäkligt bra poplåt som sätter sig snabbt.

Nu är han tillbaka med en singel, Bränn mina problem (på din cigarett), som kan vara det absolut bästa som han har gjort. Det är ett så sjukt skönt gung i den här svenska poplåten. Det är en modern poplåt som går i ett snabbt tempo, men som också lugnar ned sig stundtals.

När man drar i gång detta så får man precis samma sköna, glada känsla som när man hörde Thomas Stenström för första gången. Helt klart så hamnar Englund i samma fack som den mannen.

Det här är en låt för den som gillar redan nämnde Stenström, Marcus Krunegård, Håkan Hellström och Oskar Linnros kan man tänka sig.

Det är mer på gång från Englund. I september, oktober och november kommer fler singlar och i november är det också tänkt att bli ett albumsläpp: Jag är en spaceman.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Harrington Saints - 1,000 Pounds Of Oi!
Föregående inlägg

Här får ni 1 000 pounds of oi!

Crazy Lixx - Forever Wild
Nästa inlägg

Crazy Lixx låter bättre än någonsin!