4/5
Artist:
Nomy
Album:
Society falls (Singel)
År:
2018
Genre:
Rock
Bolag:
Patrick Marquardt

Nomy fortsätter att skämma bort oss …

Nomy fortsätter att skämma bort oss med lysande rocklåtar.

Nu får vi Society falls.

Och med den låten så är Nomy tillbaka med det lite tyngre soundet.

Har ni följt Nomy under hans musikkarriär så vet ni om att han inte fastnar i ett och samma spår. Han varirerar sin musik en hel del även om allt hamnar under rock/metal-facket.

Man måste bara gilla variationen och sedan är det ju väldigt lätt att göra det eftersom allt, precis allt, som Nomy skickar ut är bra.

Nu skickar han ut den nya låten Society falls och han passar även på att fylla på med ytterligare sex låtar, som han har släppt tidigare, i Spotify-släppet.

  1. Society falls
  2. They said I was special
  3. Shoreline
  4. Noctorius
  5. Smoke and colors
  6. Your song
  7. Get a name

Det är en grym samling med låtar. Det enda som stör när man lyssnar på de här låtarna är att det känns inte som om Nomy får den cred som han förtjänar. Nomy gör det ju så jäkla bra!

Society falls är en ganska tung sak. Nomy själv beskriver den på sin Facebooksida som att ”det låter som jag för 15 år sedan på albumet Song or suicide. Den är inte för alla. Men den är snabb.”

Fast där måste man protestera. Det här är så bra, så snabbt, så tungt och så melodiöst att det visst är för alla. Det borde vara det i alla fall. Inte minst när Nomy ligger inne med en grym sångröst som passar alldeles utmärkt till den här lite tyngre musiken.

Society falls är en riktigt bra rocklåt och alla som har lyssnat på Nomy tidigare lär känna igen sig. Och de som inte har lyssnat på Nomy tidigare bör definitivt ta sig i kragen och göra det nu!

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

1 Comment

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Fantastisk southern soul med Anderson East

Nästa inlägg

Manigance - metal på franska

Senaste om Nomy