4/5
Artist:
Ignore The Elephant
Album:
Told you so (Singel)
År:
2018
Genre:
Rock
Bolag:
Ignore The Elephant

Driv och glitter med Ignore The Elephant

Poprockbandet Ignore The Elephant skickar ut en ny singel.

Och Göteborgsbandet skickar ut en riktig pärla som det verkligen svänger om i Told you so.

Pressutskicket beskriver det här bandet väldigt bra:

Ignore the Elephant har alltid spänt bågen hårt och tänjt på gränserna för vad ett undergroundband kan göra. De har aldrig nöjt sig med att posera i en övergiven fabrik. Det galna och bisarra har alltid lockat. De har invigt (och rivit) arenor och sålt ut några av Sveriges största klubbar, och nu är de tillbaka, mer färgsprakande än någonsin.

I Told you so får vi en poprocklåt där det är mer pop än rock, men det spelar liksom ingen roll vilket håll det lutar åt. Told you so är en låt som fastnar och som sätter sig i huvudet direkt. Då är det liksom bara till att låta sig ryckas med.

Låten börjar dock lite soft och jag måste erkänna att jag tvivlade lite på att det här skulle fungera för mig till en början, men när refrängen kommer så exploderar det – och alla tvivel är som bortblåsta. Det är både driv och glitter i den här supersköna låten …

Ignore The Elephant har under en längre tid jobbat med nytt material. Told you so är bara ett första smakprov av vad som komma skall.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Interpol ger oss bra låtar hela vägen

Nästa inlägg

Laurel släpper sin fantastiska debutplatta