4/5
Artist:
KNASH
Album:
Lame (Singel)
År:
2018
Genre:
Punk
Bolag:
Dazed Music

KNASH – partypunk med attityd

KNASH är ett partypunkband från Stockholm.

Nu är de tillbaka med en ny finfin singel.

Vi får Lame.

Stockholmsbandet KNASH består av sex tjejer – Emma Wallerö, Hillevi Jakobsson, Hanna Winberg, Olivia Larsson, Cornelia Wiebols och Karin Wallerö – som skriver musik och texter tillsammans.

Under tre år har deras agenda varit att krossa allting som irriterar dem. På deras senaste singel, Lame, pikar de lama personer som förstör ens tillvaro.

Det är en riktigt vass punklåt. Det är energiskt och melodiöst. Lägg till en sylvass poppig refräng som biter sig fast och ser till så att fötterna börjar röra på sig redan efter några sekunder.

Vi får också singelbaksidan Space, dude (You’re not a hunk when you’re drunk). Det är en låt om skitstövlar på nattklubben. Även det är en höjdare. Även det är en låt med en refräng som smittar av sig. Den är inte riktigt lika snabb som Lame.

Den är dock väldigt bra. Det är en låt som egentligen är tillräckligt bra för att vara en a-sida …

KNASH var namnet.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Simon Alexander är tillbaka med låten Slide

Nästa inlägg

Suveränt igen av Gathering Of Kings