Linn Koch-Emmery låter bättre än någonsin

Det har bara gått några månader sedan Linn Koch-Emmery skickade ut sin debut-EP.

Nu är hon tillbaka med den nya singeln Wires – och det här är det bästa som hon har gjort så här långt!

5/5

Artist:
LINN KOCH-EMMERY
Album:
WIRES (SINGEL)
År:
2018

Genre:
INDIE

Skivbolag:
WELFARE SOUNDS & RECORDS

På debut-EP:n finns fyra låtar. Det är fyra småstökiga indierock/garagepop-låtar som alla är väldigt bra.

Fast nu låter det lite annorlunda från Linn Koch-Emmery. Så fort Wires går i gång får man lite The Cure-vibbar från gitarrsoundet och det känns så där glatt-mörkt som The Cure gör.

Musiken är mindre stökig, lite softare och kanske lite mer poppigt gjord av Koch-Emmery den här gången. Det känns mer genomarbetat, det känns större på något sätt.

Wires låter helt enkelt sjukt bra!

Låten drivs framåt mer och mer och sedan brister den ut i en alldeles magisk refräng. Det är så catchigt att man inte kan sluta lyssna.

Även om Linn Koch-Emmerys tidigare låtar har varit bra så lyfter detta henne ytterligare en nivå. Wires är det bästa hon har gjort! Koch-Emmery är inte längre en spännande artist. Hon är något som man verkligen vill lyssna på om och om igen.

Wires är hämtad från Koch-Emmerys andra EP som släpps under mars månad. Vid sidan om det släppet blir det även spelningar i Mexiko och USA för henne.

Musikälskare sedan liten skit ... Fem album man måste ha i samlingen? Oasis - (What's the Story?) Morning glory, The Gaslight Anthem - The '59 sound, Tom Petty - Full moon fever, U2 - The Joshua Tree, Dire Straits - Brothers in arms och Bruce Springsteen - Born in the U.S.A. Det gick inte att välja fem ...

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Föregående inlägg

Ös, allsång och en skål med Mr. Irish Bastard

Nästa inlägg

Nästa låt från Parfitts avskedsplatta är här

Senaste om Linn Koch-Emmery